20 Mei 2015 Limburgmakers bijeenkomst

Bij deze bijeenkomst heeft Mareco Prototyping een presentatie gegeven over de wondere wereld van 3D printing.

 

3, 4 en 5 Maart 2015

 

September 2013

Kunststoffen beurs 2013 in Veldhoven, een succesvolle 15e editie!

Het thema "Innovatieve materialen en processen" kon voor ons niet passender  zijn. Er waren weer meer relaties die onze stand bereikten.

Kunststoffen 2013 Kunststoffen 2013

Kunststoffen 2013Kunststoffen 2013

Kunststoffen 2013

September 2013

3D print NL

3DprintNL is het grootste event van Noord-Nederland op het gebied van 3D printen. Op donderdag 19 september 2013 werden de nieuwste technologieën, toepassingen en technieken rondom 3D printen gepresenteerd tijdens een gratis event, dat bestond uit een beurs en een congres.
Dit werd voor het eerste keer in Zwolle georganiseerd.

3D print NL

3D print NL3D print NL

Februari 2013

RapidPro 2013

De RapidPro van februari 2013 was weer een mooie gelegenheid om nieuwe en bekende relaties te ontmoeten. We kunnen weer terugkijken naar een succesvolle beurs

September 2012

Kunststoffen beurs Veldhoven

Zowel het door Mareco geïnitieerde Micro-Prototyping als ook het Objet Multi Material 3D Printing stond volop in de belangstelling.

Mareco toonde onder andere toepassingen van seriematig geproduceerde microproducten welke door Tyco Electronics Nederland BV succesvol zijn ingezet als eindproduct.

Bij de Objet producten waren het vooral de 2K producten die veel bekijks trokken.

Januari 2012

Lezing Giuseppe La Rosa op het Congres Rapid Pro te Veldhoven

Giuseppe La Rosa van Mareco Prototyping B.V. hield tijdens het Congres Rapid Pro te Veldhoven op 2 maart 2011 een interessante lezing.

De titel van de lezing was: Micro Prototyping en de wondere wereld van de kleine details.

Hebt u de lezing gemist; kijk dan bij de downloads op deze website.

Zoals in 2011 was er ook 2012 veel belangstelling voor Mareco Prototyping op de Vakbeurs Rapid Pro.

Op de vakbeurs trok Mareco veel aandacht, met name de presentatie van het allernieuwste op het gebied van Micro-Prototyping: ultra kleine producten waarvan de details met het blote oog onzichtbaar waren. Een korte impressie.

RapidPro 2012 zeer succesvol!

Met ruim 2300 bezoekers (2 x zo veel als in 2011) en meer dan 40 exposerende organisaties mag ook de 2e editie van RapidPro een groot succes genoemd worden.

Dit nieuwe jaarlijkse evenement voor de totale keten van Additive Manufacturing, Rapid Prototyping en Rapid Tooling vond plaats in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Ook nu werden de ruim 50 exposanten overladen met vragen en hadden nauwelijks tijd voor de lunch.  Het aantal buitenlandse bezoekers was relatief hoog met in totaal 17%, vooral veel Belgische bezoekers. Opvallend waren de vele jonge bezoekers.

Januari 2011

Lezing Wim Janssen op het Congres Rapid Pro te Veldhoven

Directeur Wim Janssen van Mareco Prototyping B.V. hield tijdens het Congres Rapid Pro te Veldhoven op 2 maart 2011 een boeiende lezing.

De titel van de lezing was: Integratie van Micro- en Macro Prototyping in het ontwerp- en productieproces.

Hebt u de lezing gemist; kijk dan bij de downloads op deze website.

Veel belangstelling voor Mareco Prototyping op de Vakbeurs Rapid Pro 2011 - Mareco introduceert Micro Prototyping

Op de vakbeurs trok Mareco veel aandacht met de presentatie van Micro Prototyping. Een korte impressie.

RapidPro 2011 een groot succes!

Met ruim 1100 bezoekers en meer dan 40 exposerende organisaties mag de 1e editie van RapidPro een groot succes genoemd worden.

Dit nieuwe jaarlijkse evenement voor de totale keten van Additive Manufacturing, Rapid Prototyping en Rapid Tooling vond plaats in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

De bezoekers waren erg geïnteresseerd in de stand van zaken van deze bijzondere technologieën. De exposanten toonden enthousiast hun laatste innovaties. Ook het congres werd erg goed ontvangen. Bezoekers konden 3 plenaire en 12 parallelle lezingen volgen waarin zowel overzichtsverhalen als typerende businesscases aan bod kwamen. Zowel de beursvloer als de lezingenzalen waren de hele dag overvol.

 

Een offerte aanvraag binnen 3 uur beantwoord Bestanden uploaden was nog nooit zo makkelijk